To the Point praktijk voor Acupunctuur & Oosterse geneeswijzen in West Maas En Waal, Wamel.

Acupunctuur helpt mogelijk bij vinden nieuw medicijn tegen astma….

Door voor en na een acupunctuurbehandeling bloed af te nemen, bij mensen met astma/luchtwegklachten. Is een stof gevonden, die gebruikt wordt bij het ontwikkelen van een nieuw medicijn.

In het bloed hebben ze een eiwit gevonden, wat mogelijk cruciaal is bij het ontstaan/behandeling van astma klachten. Lees het volledige artikel op South China Morning post . Het nieuwe medicijn lijkt effectiever te zijn dan bestaande medicatie. Doordat uit eerdere onderzoeken is gebleken dat acupunctuur effectief is tegen longklachten, is dit verder onderzocht.

Acupunctuur goed inzetbaar bij longklachten.

Met acupunctuur zijn longklachten vaak goed te ondersteunen. Door de weerstand te versterken, spieren te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren in spieren en weefsels rondom en in de long, kan acupunctuur longklachten vaak verlichten. Hierbij kun je denken aan hooikoorts, maar ook aan benauwdheid, astma, COPD, of bronchitis.

Heb jij ook luchtwegproblemen? En wil je kijken of acupunctuur wat voor je kan betekenen? Neem dan contact op, of maak gelijk een afspraak. In mijn praktijk zie ik regelmatig dergelijke klachten, waarbij acupunctuur vaak een mooie ondersteuning kan zijn.