To the Point praktijk voor Acupunctuur & Oosterse geneeswijzen in West Maas En Waal, Wamel.

Herstel bij burnout of stress

Je bent degene die normaal alle ballen in de lucht houdt, maar ineens lukt dat niet meer. Je houdt van alle gezelligheid, je werk en je kinderen. Maar het gaat steeds lastiger en je begrijpt jezelf niet meer. Je vergeet steeds vaker dingen, hebt een korter lontje, of moet je jezelf er vaker toe zetten om van de bank af te komen. En dan is er ineens dat gevoel van stress, of die emotie. Je was toch helemaal niet die emotionele persoon, jij was altijd degene met de daadkracht die het voor elkaar kreeg? Het past niet bij je dat het niet lukt, want normaal ging het allemaal. Herkenbaar? Je bent niet de enige!

Een paar tekenen, dat je mogelijk last hebt van Stress, of spanning

  • Je merkt dat je de zaken niet meer overziet
  • Je hebt regelmatig kleine klachtjes, last van je nek,  rug,  hoofdpijn,of mogelijk zelfs paniekaanvallen
  • Je hebt veel minder energie dan je eerder had, of voelt je regelmatig vermoeid
  • Je merkt dat je minder zin hebt om dingen te ondernemen
  • Je slaapt slecht (er)
  • Je bent vaak emotioneler, of sneller geraakt

De kracht van acupunctuur & coaching

Wanneer je klachten goed aan wilt pakken is er meer nodig dan alleen een behandeling. Dan zul je zelf ook aan de slag moeten. Door met acupunctuur je lichaam in balans te zetten, krijgt je lichaam weer een beetje rust en wordt het weer in staat om op kracht te komen. Maar wanneer er verder niets verandert, heb je hier weinig aan. Je zult dus wat moeten veranderen.

Daarom werken we bij stressklachten vaak met een traject op maat. We bepalen samen wat je doel is en hoe we hier gaan komen. Ondertussen behandelen we je met acupunctuur en ga je zelf thuis ook met diverse oefeningen aan de slag. Hierdoor krijg je al snel praktische handvatten, om weer beter in je vel te komen. En is het effect van de acupunctuur behandeling nog groter. 

Hilde ten Cate acupuncturist en coach

Hoe weet ik welk traject het beste bij mij past?

Wanneer je in de praktijk komt, kijken we samen welk traject voor jou het meest passend is. Je kunt hiervoor heel makkelijk online een gratis kennismakingsgesprek inplannen. In een kennismakingsgesprek kijken we samen naar je klachten en doelen. Op basis hiervan kunnen we kijken wat het beste bij je past. Ik nodig je dan ook van harte uit in mijn praktijk.

Gratis E-Book om stress en paniek te lijf te gaan

Ontvang nu het
gratis E-Book

5 Tips om stress en paniek te lijf te gaan