To the Point praktijk voor Acupunctuur & Oosterse geneeswijzen in West Maas En Waal, Wamel.

Onderzoek wijst uit: acupunctuur werkt bij de aanpak van slapeloosheid!

In mijn praktijk zie ik regelmatig cliënten met insomnia (slapeloosheid) en andere slaapproblemen. Vaak zijn ze niet alleen moe, maar hebben ze ook last van verminderde concentratie en een hoger stress niveau. Dit heeft en nadelige invloed op zowel de mentale als de fysieke gezondheid en is dus een serieus probleem.

Slapeloosheid in de praktijk.

Mijn ervaring is dat acupunctuur of oosterse geneeswijzen hier een hele goede invloed op kunnen hebben. In mijn praktijk zie ik elke week wel een aantal cliënten die kampen met deze problemen. Gelukkig kan ik vaak al snel iets voor ze betekenen. Door voedings- en leefstijl advies te geven, leer ik ze ook hoe ze deze problemen in de toekomst kunnen voorkomen.

Onderzoek naar acupunctuur bij slapeloosheid is positief!

In China is nu ook onderzoek gedaan naar de invloed van acupunctuur op slapeloosheid, ook wel insomnia genoemd en gerelateerde klachten. Met name aandachts- en concentratieproblemen zijn hierbij onder de loep genomen. Daar is dus uitgekomen dat acupunctuur hier een positieve invloed op heeft.

Heb jij slaapproblemen, heb je een laag energieniveau, of ben je vatbaar voor verkoudheden? Neem dan gerust contact op of maak gelijk een afspraak. Vaak is met enkele behandelingen al een verschil te merken.

Hier kun je het onderzoek naar insomnia en slaapproblemen en de resultaten hiervan vinden.