To the Point praktijk voor Acupunctuur & Oosterse geneeswijzen in West Maas En Waal, Wamel.

Herstel bij burnout & stress

Je bent degene die normaal alle ballen in de lucht houdt, maar ineens lukt dat niet meer. Je hield van alle gezelligheid, je werk en je kinderen. Maar het gaat steeds lastiger en je begrijpt jezelf niet meer. Je vergeet steeds vaker dingen, hebt een korter lontje, of moet je jezelf er vaker toe zetten om van de bank af te komen. En dan is er ineens dat gevoel van stress, of die emotie. Je was toch helemaal niet die emotionele persoon, jij was altijd degene met de daadkracht die het voor elkaar kreeg? Het past niet bij je dat het niet lukt, want normaal ging het allemaal. Herkenbaar? Je bent niet de enige!

Waarom de combinatie van acupunctuur en coaching, bij burn-out of stressklachten?

We leven in een maatschappij waarin alles maar moet en maar door moet draaien. Je hebt het ene probleem nog niet afgehandeld, of dat nieuwe mailtje komt al binnen of je de opdracht al af hebt. En dan stond er ook nog die inhaalzwemles voor je zoon gepland vanmiddag, die hij eigenlijk niet kan missen. En dan was er nog die vriendin waarvoor je dat cadeau moest regelen, omdat ze dat toch echt verdient. Er is behoorlijk wat druk. En vaak op meerdere gebieden. Privé, werk en ons sociale leven lopen bijna naadloos in elkaar over. En daardoor is het vaak moeilijk om rust te pakken en je grenzen te bewaken. 

Je klachten komen dus niet zomaar uit de lucht vallen. Jij bent namelijk onderdeel van een systeem. En vaak van een systeem wat voor jou niet goed werkt. Anders had je immers geen klachten gehad. Maar om iets te kunnen veranderen, zal jij moeten veranderen. Een beter begin, begint namelijk bij jezelf. Met acupunctuur kunnen we je lichaam in balans brengen. Maar daarnaast zal er meer moeten veranderen. Om inzicht te krijgen in wat er anders kan en mag heb je dus meer nodig dan alleen acupunctuur. 

herstellen van balans met acupunctuur

Wat bieden wij in de aanpak van stressklachten?

Wij geloven in een complete aanpak. Niet alleen de aanpak van acute klachten, maar ook kijken naar de oorzaak van de klachten. We sturen je niet graag de deur uit zonder goede ondersteuning. Juist omdat we weten dat een behandeling meer succes heeft, wanneer je thuis ook met je klachten aan de slag gaat. Om dit te kunnen realiseren hebben wij verschillende trajecten opgezet. We kijken graag samen met jou, welk traject het beste bij jou en je klachten past.

Wanneer kan ik beginnen met acupunctuur tegen stress?

Acupunctuur kan vrijwel altijd en naast elke behandeling worden ingezet. En ook in verschillende fasen van herstel, of zelfs ter preventie van klachten. Wanneer je regelmatig je lichaam in balans brengt met acupunctuur, merk je dat je lichaam veerkrachtiger is en ook meer aankan. Ook verloopt bij klachten herstel sneller, doordat je lichaam veel effectiever in staat is om zichzelf te herstellen. Kun jij dus wel een steuntje in de rug gebruiken? Maak dan een afspraak. We kijken graag samen met je wel traject het beste bij je past.