To the Point praktijk voor Acupunctuur & Oosterse geneeswijzen in West Maas En Waal, Wamel.

Acupunctuur tegen alzheimer?

Kan acupunctuur ingezet worden tegen alzheimer? Acupunctuur werkt goed voor je geheugen en de helderheid in je hoofd. Dit is zowel voor jongeren als voor ouderen zo. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat acupunctuur werkt tegen alzheimer.

Acupunctuur voor een beter geheugen?

Acupunctuur werkt goed voor je geheugen en helderheid in je hoofd, doordat het zorgt voor een verbeterde circulatie in het lichaam. Zo worden alle stoffen die nodig zijn om goed na te kunnen denken goed aangevoerd in onder andere in je hoofd. Afvalstoffen worden zo beter afgevoerd. Eventuele blokkades in deze circulatie kunnen met acupunctuur worden opgelost, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen. Het is daardoor wel zo, dat wanneer er eerder wordt begonnen met behandelen, dit effectiever is, dan wanneer later wordt begonnen.

Medicatie of acupunctuur tegen alzheimer ?

Er is pas een onderzoek geweest waarbij medicatie tegen alzheimer vergeleken is met acupunctuur. Deze medicatie werkt, maar geeft helaas ook hele vervelende bijwerkingen. Zo zijn maag- en darmklachten veel voorkomende bij het gebruik bij medicatie tegen alzheimer. Acupunctuur kent deze bijwerkingen niet, maar is wel net zo effectief!

Wil je hier meer over weten? Je vindt hier de link naar dit onderzoek.

Heb je zelf problemen met je geheugen, of voel je je minder helder in je hoofd? Maak dan gauw een afspraak of neem contact met mij op. Ik help je graag!