To the Point praktijk voor Acupunctuur & Oosterse geneeswijzen in West Maas En Waal, Wamel.

Hilde

Hilde ten Cate Acupuncturist en coach bij to the point

 

Ik ben Hilde ten Cate, woon samen met mijn vriend Ben. En samen zijn wij de trotse ouders van drie superleuke jongens Fynn (3), Nolan (8) en Brenn (9). Sinds een aantal jaren ben ik actief bezig met  acupunctuur en Oosterse geneeswijzen.

Toen ik twintig was studeerde ik af aan de PABO en daarna ben ik een hele tijd werkzaam geweest in het basisonderwijs. Daarna volgden nog een aantal jaren in het middelbaar onderwijs, als wiskunde docent. Hoewel ik het lesgeven en het werken met kinderen heel leuk vind, liep ik een aantal jaren geleden toch tegen wat dingen aan. Het was tijd voor iets anders dan onderwijs. Iets wat ook beter bij mijn jonge gezin paste. Uiteindelijk vond ik een uitnodiging voor een open dag op een school voor traditionele Chinese geneeskunde (TCM) en besloot daar heen te gaan.

Dit was reuze interessant en dus besloot ik het introductie jaar te volgen. Ook begon ik zelf een acupuncturist te bezoeken. Hierna was ik zo erg onder de indruk van de TCM, dat ik besloot verder te gaan.

Inmiddels heb ik de HBO opleiding tot acupuncturist afgerond en ben ik alweer een aantal jaren werkzaam als zelfstandig acupuncturist en coach. Ik volg regelmatig bijscholingen en aanvullende studies, om mijn kennis up to date te houden en te vergroten. Mijn streven is om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met acupunctuur en Oosterse geneeswijzen.  Om ze te laten ervaren wat een  geweldige aanvulling acupunctuur en TCM op de westerse geneeskunde kunnen bieden. En die kinderen hoop ik gewoon weer, samen met hun ouders, in mijn praktijk te mogen ontvangen.