To the Point praktijk voor Acupunctuur & Oosterse geneeswijzen in West Maas En Waal, Wamel.

In je kracht!

Voel jij je als een gevoelig persoon constant uitgeput door hard werken, overprikkeling en een voortdurende staat van stress? Ik begrijp de last die je draagt en ik wil je helpen. Daarom is dit traject speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij – degenen die altijd klaarstaan voor anderen, maar zichzelf vaak verwaarlozen. En het beste van alles? Het kost slechts €1500, een waardevolle investering in jouw welzijn en zelfliefde.

Hoe ziet het traject eruit?

 

  1. 6 diepgaande acupunctuurbehandelingen: Tijdens deze sessies zullen we werken aan het herstellen van jouw innerlijke balans en het verminderen van de overprikkeling die je ervaart. Met zorgvuldig geplaatste naalden zullen we blokkades doorbreken, energie vrij laten stromen en je helpen diepe ontspanning te ervaren. Deze behandelingen zullen je vitaliteit herstellen, stress verminderen en je veerkracht vergroten.

  2. 2 persoonlijke coachsessies van 60 minuten: Ik begrijp dat je geneigd bent om altijd klaar te staan voor anderen, maar jezelf vaak vergeet. Tijdens deze coachsessies zullen we werken aan het versterken van jouw zelfliefde en het ontwikkelen van gezonde grenzen. We zullen je helpen om te erkennen dat je goed genoeg bent zoals je bent en dat het tijd is om ook voor jezelf te zorgen. Samen zullen we strategieën creëren om je zelfwaardering te vergroten en innerlijke rust te vinden.

  3. Een persoonlijk behandelplan op maat: Geen standaardoplossingen hier. Ik begrijp dat jouw gevoeligheid uniek is en dat jouw behoeften speciaal zijn. Daarom zal ik een persoonlijk behandelplan voor je opstellen dat volledig is afgestemd op jouw situatie. Dit plan zal je begeleiden bij het vinden van een gezonde balans tussen zorgen voor anderen en zorgen voor jezelf, en je helpen om jouw eigen waarde te erkennen.

  4. Voortdurende ondersteuning tussen de sessies door: Ik begrijp dat de weg naar zelfliefde en innerlijke rust met ups en downs gepaard gaat. Daarom ben ik er voor jou, zelfs tussen onze sessies door. Of je nu behoefte hebt aan extra begeleiding, een luisterend oor of een bron van inspiratie, ik zal er via whatsapp support zijn om je te ondersteunen. Jouw welzijn en groei zijn mijn prioriteit.

De keuze is aan jou. Blijf je jezelf uitputten door altijd klaar te staan voor anderen en jezelf te verwaarlozen? Of ben je klaar om te investeren in jezelf, jouw welzijn en jouw eigenwaarde? Voor slechts €1500 bied ik je dit waardevolle traject aan, dat speciaal is ontworpen om jou te helpen jezelf op de eerste plaats te zetten.

Wacht niet langer en neem vandaag nog de beslissing om voor jezelf te zorgen. Reserveer nu jouw plek in dit traject en stap in de richting van een leven vol balans, zelfliefde en innerlijke rust. Ik sta klaar om je te begeleiden op deze reis naar een leven waarin jij jezelf waardeert en gelukkig bent.