To the Point praktijk voor Acupunctuur & Oosterse geneeswijzen in West Maas En Waal, Wamel.

Werkt acupunctuur bij hooggevoeligheid?

Regelmatig wordt mij gevraagd, of acupunctuur ook geschikt is voor volwassenen, of kinderen met hooggevoeligheid. Hooggevoeligheid is een hot item momenteel. Het is veel in de media en er is veel aandacht voor. Tijd dus om hier ook eens aandacht aan te spenderen in een blog.

Acupunctuur na een operatie?

Als iemand een operatie heeft ondergaan, volgt daarna vaak een periode van rust en herstel. Maar wist je dat je dit herstel ook kunt bespoedigen met acupunctuur na een operatie?

Acupunctuur en Frozen Shoulder

In mijn praktijk zie ik veel schouderproblemen, frozen shoulder is daar eentje van. Meestal zijn schouderklachten pijnlijk en beperken ze het bewegen. Dit is lastig, want je schouder gebruik je veel. Mede daardoor komt een frozen shoulder regelmatig voor. Bij een frozen shoulder is naast dat hij pijnlijk is, het bewegen ook beperkt.

Acupunctuur zonder stempel!

Een selfie van mezelf, eigenlijk best bijzonder, want ik vind foto’s van mezelf eigenlijk nooit goed genoeg. Ik lach vreemd, of niet echt genoeg, of ik heb mijn ogen dicht, er is dus altijd wel iets op aan te merken. Reden genoeg om er nu eentje te plaatsen….Want uniek, ja dat ben ik wel…

Vakantietijd

To the Point is tot 30 juli voor behandeling gesloten i.v.m. vakantie. Afspraken boeken kan gewoon online, zo kun je direct na onze vakantie weer bij ons terecht. Voor vragen zijn wij ook gewoon nog bereikbaar, maar mogelijk beantwoorden wij deze tijdelijk iets later dan u van ons gewend bent. Vanuit het zonnige Italië….Arriverdeci!

Acupunctuur bij kinderen?

Acupunctuur werkt voor veel klachten en is heel veilig. Steeds meer volwassenen merken hier de voordelen van. Maar “zomaar” een naald in je kind laten zetten, is dat wel verstandig? Of zijn er ook vormen waarbij het kind niet geprikt hoeft te worden? In mijn praktijk merkte ik steeds vaker dat naast hun ouders, ook …

Acupunctuur bij kinderen? Lees meer »